Geschiedenis MSS Transport

MSS Transport is opgericht op 15 juni 2005. 

Velen zullen zich afvragen wat MSS betekent. Het antwoord luidt heel simpel: het zijn de afkortingen van de voornamen en achternaam van Ruud Speelman.

Begonnen met een Volkswagen Caddy in 2005 bleek deze auto al snel te klein en werd een Volkswagen Crafter aangeschaft. Na jaren folder distributie te hebben uitgevoerd met meerdere bussen kwam het moment dat ook dit te klein bleek en was de aanschaf van een eerste grote bakwagen een feit. Vanaf dat moment is in korte tijd het bedrijf uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met ruim 30 mooie combinaties.

Alsmaar groeiende is de stap vanuit de huiskamer naar  vervolgens een omgebouwde garage door naar een kantoorpand in Oud Gastel een feit geworden. Op dit moment zijn MSS met haar kantoor en terreinen gevestigd aan de Aanwas 2 in Roosendaal. 

Ruud Speelman is de trotse eigenaar (DGA) van MSS Transport. Als zoon van een transportondernemer is het reilen en zeilen van een transportbedrijf hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader – Rinus Speelman – heeft ruim 60 jaar geleden samengewerkt met Spreeuwenberg uit Zwartewaal.  Hoe bijzonder en toevallig is het dat onze buren op de Aanwas (Billfinger) dat oude bedrijf Spreeuwenberg een aantal jaar geleden overgenomen hebben. 

Ons zeer herkenbare wagenpark en het logo in rood, wit en blauw geven ons bedrijf de nodige aandacht. Voor de mensen die de ‘vlekken’  op de zijkanten van onze trucks niet herkennen: het zijn uitgerekte finishvlaggen. Een directe verwijzing naar ons racerijverleden. Daarnaast vonden we de kleur geel op met name onze bumpers en velgen opvallend.