Sinds een aantal jaren bestaat een groot gedeelte van onze dienstverlening uit containertransport. Voor diverse grote klanten uit met name de Recycle industrie verwerken wij diverse grote projecten met hoofdzakelijk 40″ en 45″ containers welke door ons vervoerd worden naar- en van de havens van Rotterdam, Moerdijk, Bergen op Zoom en Antwerpen. 

Daarnaast verzorgen wij voor een grote opdrachtgever in de kledingindustrie alle inbound containertransporten vanuit Azië naar het sorteer- en distributiecentrum in Roosendaal.

Sinds 2016 voeren wij transporten uit met zogenaamde bulk-onderlossers, welke hoofdzakelijk gebruikt worden  voor het vervoer van cementsoorten, kalksoorten en anhydride producten. in de loop der jaren hebben wij dit vervoer langzaam uitgebouwd en is dit met name geconcentreerd bij één grote opdrachtgever uit Maastricht. 

Vanaf het begin bestaat onze dienstverlening uit distributie met behulp van tautliners en bakwagens. Echter in de loop der jaren hebben wij ons specialisme meer verlegd naar het vervoeren van volle trailerladingen (FTL).

Onze specialismen zijn voornamelijk te vinden in de Recycle industrie en lege palletvervoer voor met name de voedingsmiddelen industrie.

Daarnaast bewegen wij ons ook in de verpakkingsindustrie waar wij in feite het hele traject van basispapier tot recycle product mogen vervoeren. 

Als gevolg van de grote belangstelling en deelname van oud-eigenaar Ruud Speelman in de autosportwereld en voortvloeiende daaruit de autosport carrière van zijn dochter Priscilla Speelman, is MSS Transport verbonden aan de racerij.

Daaruit voortvloeiende verzorgen wij al een aantal jaren het transport voor een aantal raceorganisatoren, raceteams en bandenleveranciers ten behoeve van de autosport. In die hoedanigheid zijn wij dan ook met ons materiaal te vinden op alle grote autosportcircuits in Europa.