Over MSS Transport

MSS Transport is al vanaf de oprichting in 2005 een snelgroeiend bedrijf geweest. Momenteel (2021) beschikken we over 30 trucks en een groot aantal trailers, tautliners, containerchassis’ en bulkwagens. We vinden dat een mooi aantal om een persoonlijke benadering van klanten en medewerkers te kunnen garanderen. Met deze persoonlijke benadering staan wij voor kwaliteit en tevreden klanten.

Missie en visie

MSS Transport is een jong en dynamisch bedrijf.  Niet alleen gaat MSS mee met nieuwe ontwikkelingen, ook beschikken alle trucks uitsluitend Euro 6 motoren met de laatste upgrades. MSS staat garant voor kwaliteit en een persoonlijk contact met de klanten. 

Bewust willen wij ons bedrijf niet te groot maken, omdat wij anders het persoonlijke contact met zowel onze medewerkers als klanten verliezen. Wij hebben ervoor gekozen onze werkzaamheden zo innovatief mogelijk in te richten in zowel de vrachtwagens als op kantoor. 

Zo maken wij o.a. gebruik van de meest uitgebreide Webfleet Tools waarmee wij onze trucks kunnen monitoren en de klanten snel kunnen informeren over o.a.  aankomsttijden. 

Naast ons eigen wagenpark welke bestaat uit circa 30-35 trekkende eenheden en circa 40-45 getrokken eenheden, werken we nauw samen met enkele collega’s in met name het noorden van het land. Daarmee voorkomen wij het maken van lege kilometers en benutten wij optimaal onze beladingsgraad. 

 

 

 

Erkend leerbedrijf

MSS Transport is aangesloten bij het SSB als erkend leerbedrijf omdat we studenten graag helpen bij het opleiden tot bijvoorbeeld chauffeur.

Erkend-leerbedrijf-MSS-transport

Ons team

Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord.

Zij zijn te bereiken via:

Theo Bos

Directeur - Eigenaar

Roy van Taanom

Planning

Lars van der Vorst

Planning

Geschiedenis MSS Transport

MSS Transport is opgericht op 15 juni 2005. 

Velen zullen zich afvragen wat MSS betekent. Het antwoord luidt heel simpel: het zijn de afkortingen van de voornamen en achternaam van Ruud Speelman.

Begonnen met een Volkswagen Caddy in 2005 bleek deze auto al snel te klein en werd een Volkswagen Crafter aangeschaft. Na jaren folder distributie te hebben uitgevoerd met meerdere bussen kwam het moment dat ook dit te klein bleek en was de aanschaf van een eerste grote bakwagen een feit. Vanaf dat moment is in korte tijd het bedrijf uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met ruim 30 mooie combinaties.

Alsmaar groeiende is de stap vanuit de huiskamer naar  vervolgens een omgebouwde garage door naar een kantoorpand in Oud Gastel een feit geworden. Op dit moment zijn MSS met haar kantoor en terreinen gevestigd aan de Aanwas 2 in Roosendaal. 

Ruud Speelman is de trotse eigenaar (DGA) van MSS Transport. Als zoon van een transportondernemer is het reilen en zeilen van een transportbedrijf hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader – Rinus Speelman – heeft ruim 60 jaar geleden samengewerkt met Spreeuwenberg uit Zwartewaal.  Hoe bijzonder en toevallig is het dat onze buren op de Aanwas (Billfinger) dat oude bedrijf Spreeuwenberg een aantal jaar geleden overgenomen hebben. 

Ons zeer herkenbare wagenpark en het logo in rood, wit en blauw geven ons bedrijf de nodige aandacht. Voor de mensen die de ‘vlekken’  op de zijkanten van onze trucks niet herkennen: het zijn uitgerekte finishvlaggen. Een directe verwijzing naar ons racerijverleden. Daarnaast vonden we de kleur geel op met name onze bumpers en velgen opvallend.