Theo Bos neemt MSS Transport over

Theo Bos overname MSS Transport

9 September 2022

Theo Bos heeft per 1 september 2022 MSS Transport overgenomen van Ruud en Sandra Speelman. In Theo zien zij, als zeer ervaren transportondernemer in hart en nieren, een geschikte opvolger van hun bedrijf. ‘De naam MSS Transport, het materiaal en de huidige activiteiten blijven gehandhaafd, omdat ik graag de continuïteit wil bieden die de klanten van MSS Transport gewend zijn’, aldus Theo Bos.

MSS Transport richt zich met een vloot van 30 vrachtwagens op verschillende soorten nationale en internationale logistieke dienstverlening. ‘We richten ons momenteel op containertransport voor de recycle industrie, tautlinertransport en bulktransport voor hoofdzakelijk cementsoorten, kalksoorten en anhydride producten’.

MSS Transport heeft zich gevestigd in Roosendaal waar het een geschikte uitvalsbasis vormt voor de dienstverlening waar het bedrijf zich op richt. ‘ Ik ben blij met de kans die de familie Speelman mij heeft gegeven om MSS Transport samen met de ervaren medewerkers en huidige relaties voort te zetten. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van dit mooie bedrijf!’.